вівторок, 14 березня 2017 р.

Відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої Академії Наук

11-12 лютого 2017 року 10 учнів-членів Славутського наукового товариства “Ерудит” взяли участь у ІІ (обласному) етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, яке традиційно відбувалося на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.
Юні науковці презентували свої дослідницькі роботи у відділеннях літературознавства, історії, математики, фізики та астрономії, хімії та біології, екології та аграрних наук.
У кожному науковому відділенні програма була розрахована на три тури: заочне оцінювання науково-дослідницьких робіт; оцінювання навчальних досягнень учасників з базових дисциплін та захисту  науково-дослідницьких робіт.
Так за результатами трьох турів журі визначило переможців, серед них маємо і наших учнів:
  • Возіян Валерія Федорівна, учениця 10 класу Улашанівського НВК, з темою дослідження “Астероїди. Небезпека чи джерело мінеральних ресурсів?”, секція астрономія та астрофізика, керівник Денисюк Людмила Олександрівна (ІІІ місце);
  • Ліщук Дарина Олексіївна, учениця 10 класу Цвітоського НВО, тема роботи “Функціональні рівняння та методи їх розв’язання”, секція математика, науковий керівник Міхальська Олена Миколаївна (ІІІ місце);
  • Нечай Світлана Анатоліївна, учениця 11 класу Хоровецького НВК, тема роботи “Застосування математики в хімії ”, секція прикладна математика, керівник (ІІІ місце).
Вітаємо всіх переможців та учасників конкурсу і нехай досвід, отриманий у цьому інтелектуальному змаганні, дасть вам сил і наснаги для особистого зростання та нових життєвих звершень.

Немає коментарів:

Дописати коментар