вівторок, 14 березня 2017 р.

Проведено огляд-конкурс художньої самодіяльності колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Славутського району



23 лютого 2017 у Славутському районному будинку культури   під гаслом «Живемо тобою, рідна Україно!» проведено огляд-конкурс художньої самодіяльності  колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів Славутського району, Берездівської ОТГ та Ганнопільської ОТГ, який пройшов на високому організаційному рівні.
Огляд-конкурс оцінювали:
голова журі Гончарук Г.М., директор Хмельницького обласного  центру науково-технічної творчості учнівської молоді;
члени журі: Барабаш В.П., Митко О.М, Тарасюк В.В.- методисти навчально-методичного відділу  ХОЦНТТУМ.
На заході були присутні Притуляк П.П., заступник голови райдержадміністрації,  Зубова Ж.О., завідувач районним методичним кабінетом відділу освіти, молоді та спорту.
Захід розпочався з перегляду виставки декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, на якій було представлено 100 робіт у всіх техніках.
Також вихованці Славутського РБДЮТ та учні навчальних закладів району продемонстрували  шість майстер-класів: в’язання гачком  (керівник Лаврук Г.В.),  паперопластика (керівник Бризіцька С.М.),  різьблення по дереву (керівник Лясоцький С.С.), вишивка стрічкою (керівник  Чернишова С.О.), лялька мотанка (керівник Ткачук Н.Ф.) та бісероплетіння  (керівник Горбулько  С.М.).
Концертна програма складалася з 29 номерів різних жанрів:  вокальний, хореографічний, інструментальний, фольклорний та літературно-мистецький.
Захід сприяв духовному, естетичному та культурному розвитку вихованців. Кожним виступом діти підтверджували свою любов та патріотичне ставлення до своєї Батьківщини!

Немає коментарів:

Дописати коментар